Veprimtari

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike , Historiku i fakultetit  ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike , Njësitë përbërëse  ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike ,  Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike , Njoftime  ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike ,  Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

Në kuadër të Javës Europiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë nën sloganin "Vënde Pune të Shëndetshme, Lehtëso Ngarkesën” u zhvillua në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, tryeza e parë e rrumbullakët e cila bëri bashkë aktorët kryesorë të shëndet

Në kuadër të Javës Europiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë, nën sloganin "Vënde Pune të Shëndetshme, Lehtëso Ngarkesën, u zhvillua në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, tryeza e parë e rrumbullakët, e cila bëri bashkë aktorët kryesorë të shëndetit dhe sigurisë në punë.

Të pranishmit diskutuan mbi rëndësinë e sigurisë dhe shëndetit në punë, garantimin dhe respektimin e legjislacionit, si dhe rëndësinë e dhënies së ndihmës së parë, përmes demonstrimit praktikë nga ana e Kryqit të Kuq Elbasan.

Në kuadër të Javës Europiane për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë nën sloganin "Vënde Pune të Shëndetshme, Lehtëso Ngarkesën” u zhvillua në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, tryeza e parë e rrumbullakët e cila bëri bashkë aktorët kryesorë të shëndetit dhe sigurisë në punë

Organizohet në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, Konferenca e VI Ndërkombëtare Infermierore

Në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, Departamenti i Infermieristikës, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, organizoi në kuadër të Muajit të Infermierit “KNIS 2022-KONFERENCËN E VI NDËRKOMBËTARE INFERMIERORE NË SPECIALITETE” në bashkëpunim me Qendrën Kërkimore Shkencore e Shëndetit Publik, Fakulteti i Shëndetit, Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”; Departamentin e Infermierisë, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”; Urdhrin e Infermierit të Shqipërisë; Universitetin e L’Aquila-s dhe Universitetin e Barit “Aldo Moro”, Itali,” në datat 19-20 maj 2022, që përkon me Muajin e Infermierit.

Më shumë