Njoftime

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike , Historiku i fakultetit  ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike , Njësitë përbërëse  ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike ,  Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike , Njoftime  ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike ,  Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

Konferenca e IV Infermierore Kombëtare në Specialitete

Në datën 16.12.2016 Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Infermieristikës Organizon Konferencën e IV Infermierore Kombëtare në Specilitete me temë kontributi i Infermiereve në përmirësimin e shendetit të individit, familjes dhe shoqërisë. Vendi i zhvillimit të Konferencës Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike. Konferenca është në proces akreditimi për 6 kredite ne QKEV. Regjistrimet për pjesmarrje aktive me punime shkencore kane filluar dhe afati për dorëzimin e abstrakteve është 14.11.2016 ne adresen Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe regjistrimet për pjesmarrjen pasive fillojnë në datën 16.11.2016 pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike. Pagesa për pjesëmarje është 1.500 lekë.