Njoftime

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike , Historiku i fakultetit  ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike , Njësitë përbërëse  ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike ,  Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike , Njoftime  ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani , Fakulteti i shkencave mjekesore teknike ,  Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

Rektori i Universitetit të Elbasanit Prof.dr. Skender Topi, zhvilloi një takim me doktorantët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike

Pjesëmarrës në këtë takim ishin, zëvendësrektorja për kërkimin shkencor, dekani dhe personeli akademik i Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike, si dhe profesorë të ftuar nga Universiteti i L'Aquila, Itali, të cilët ndanë me doktorantët rekomandime, udhëzime dhe këshilla të vlefshme në kërkimin e tyre shkencor.

Rektori i Universitetit të Elbasanit Prof.dr. Skender Topi, zhvilloi një takim me doktorantët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike