Veprimtari

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti i shkencave te natyres, Historiku i fakultetit ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti i shkencave te natyres, Njësitë përbërëse ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti i shkencave te natyres, Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti i shkencave te natyres, Njoftime ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti i shkencave te natyres, Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

Organizohet në Universitetin e Elbasanit Konferenca e Parë Shkencore në Matematikë e Fizikë dhe aplikimi i tyre

Në Universitetin e Elbasanit, u organizua Konferenca e Parë Shkencore në Matematikë e Fizikë dhe aplikimi i tyre. 

Qëllimi i kësaj konference ishte të sillte së bashku pedagogë, studiues dhe akademikë nga vendi dhe bota, për të bashkëndarë prezantime, diskutime, këndvështrime dhe arritjet e tyre në fushat respektive.  

Për dy ditë radhazi, kjo konferencë, shërbeu jo vetëm si një forum për të shkëmbyer rezultatet e punës së tyre kërkimore, por njëkohësisht dhe për studentët, të cilët patën mundësinë të thellojnë njohuritë e tyre.  

Organizohet në Universitetin e Elbasanit Konferenca e Parë Shkencore në Matematikë e Fizikë dhe aplikimi i tyre

Veprimtarite "Ditet e Hapura 2017"

Ne kuader te veprimtarive mbi "Ditet e Hapura" pedagoge nga Fakulteti i Shkencave te Natyres zhvilluan takime promovuese te degeve te ndryshme te FSHN ne disa gjimnaze ne qytetet e Librazhdit,

Më shumë

Në Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani u zhvillua Konferenca Ndërkombëtare “Ndërtimi i qendrueshmërisë së ekosistemeve ujore nëpërmjet njohurive shkencore”

Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, në bashkëpunim me Universitetin e Salentos, Itali dhe Revistën Ndërkombëtare Aplikimi Mjedisor dhe Shkencor, organizuan Konferencën Ndërkombëtare “Ndërtimi i qendrueshmërisë së ekosistemeve ujore nëpërmjet njohurive shkencore”. Për dy ditë rradhazi, akademikë nga vendi dhe bota, prezantuan rezultatet e punës së tyre hulumtuese, shkëmbyen mendime, këndvështrime e ide të reja kërkimore shkencore.

Në Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani u zhvillua Konferenca Ndërkombëtare “Ndërtimi i qendrueshmërisë së ekosistemeve ujore nëpërmjet njohurive shkencore”

Ceremonia e Diplomimit në FSHN

21.04.2017--Fakulteti i Shkencave te Natyres (FSHN) organizoi ne daten 21 Prill ceremonine solemne te shperndarjes se diplomave per rreth 60 te diplomuar te cikleve bachelor dhe master nga te gjitha

Më shumë