Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Fondi Amerikano Shqipëtar për Zhvillim në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit për projektin Clean Score, i dhuron Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Elbasanit, libra akademikë të përkthyera nga shtëpitë më prestigjoze në të gjithë botën

Në fjalën e tij Rektori i Universitetit, Prof.dr. Skender Topi, shprehu gatishmërinë e tij për bashkëpunime të tjera,për ti shërbyer  më shumë universitetit dhe  rritjes së cilësisë së arsimit të lartë. Dekania e Fakultetit Ekonomik, Prof.as.dr.  Imelda Sejdini, theksoi rendësinë e këtij bashkëpunimi dhe  marrëveshjeve për fakultetin dhe zhvillimin e mëtejshëm të tij.  

Përfaqësuesi i AADF, z. Sokol Ymeri, vlerësoi bashkëpunimin me Universitetin e Elbasanit, duke theksuar se nëpërmjet këtyre projekteve AADF është duke kontribuar dhe në ndërkombëtarizimin e kurrikulës universitare.  

Librat e dhuruar: 

 •  “Sipërmarrja”  

    Autorë – Peggy A. Lambing, Charles R. Kuehl, Viti botimit 2018, Botues AADF, 

    ISBN: ISBN: 978-9928-4488-0-4 

 •  “Financat personale” 

      Autorë – Arthur J. Keown, Viti botimit 2020, Botues AADF, 

      ISBN: 978-9928-4488-3-5 
 •  “Kontabiliteti financiar” 

      Autorë – Robert Libby, Patricia A. Libby, Frank Hodge, Viti botimit 2019, Botues AADF, 

      ISBN: 978-9928-4488-1-1; 
 •  “Biznesi ndërkombëtar” 

      Autorë – Charles W. L. Hill, G. Tomas M. Hult, Viti botimit 2019, Botues AADF, 

      ISBN: 978-9928-4488-2-8  
 •  “Bazat e menaxhimit” 

      Autorë – Stephen Robbins, Mary Coulter, David DeCenzo, Viti botimit 2021, Botues AADF, 

    ISBN: 978-9928-4488-4-2