Biblioteka online

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Biblioteka Online

Universiteti i Elbasanit Aleksander Xhuvani , Biblioteka online ,biblioteka kombetare e Shqiperise, biblioteka kombetare , lexo online, UNIEL Universiteti i Elbasanit Aleksander Xhuvani , Biblioteka online ,biblioteka kombetare e Shqiperise, biblioteka kombetare , lexo online, UNIEL


Njoftohen të gjithë studentët dhe personeli akademik i Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” se tashmë kanë qasje për përdorimin e Bibliotekës Online “U-Library” .

Kjo qasje mundësohet përmes adresës personale të e-mail-it në sistemin EMS në të cilin është regjistruar çdo student apo personel i stafit akademik.

Për të përdorur Bibliotekën Online duhet të shkoni në linkun https://ulibrary.rash.al/ në të cilin do të gjeni tutorialin që jep shpjegimin për përdorimin e saj.

Për çdo pyetje apo paqartësi kontaktoni me stafin IT në adresën e e-mail-it:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.