Njoftime

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Njoftim / Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani"

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani se, në zbatim të Vendimeve të Komitetit Teknik të Ekspertëve, njoftuar përmes Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale datë 29.10.2020 si dhe shkresës së Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Nr. 4859/1 prot., datë 30.10.2020, procesi mësimor në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” për muajin e parë të vitit akademik 2020-2021 do të zhvillohet online në platformën Microsoft TEAMS.

Personat përgjegjës do t’ju kontaktojnë në format elektronik, përmes adresës tuaj të e-mailit për udhëzime të mëtejshme lidhur me mënyrën e zhvillimit të procesit mësimor në platformën Microsoft TEAMS.

Për çdo paqartësi apo informacion kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Shkrese per IAL per fillimin e vitit akademik 2020-2021