Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, u zhvillua ceremonia e dhurimit të pajisjeve teknologjike mësimore nga Ambasada e Kinës në Shqipëri, për Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani"

Morën pjesë në këtë ceremoni, këshilltari Wang Dexin, zëvendësrektori Peçi Naqellari dhe profesor Shkëlqim Hidri, dekan i Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike.

Këshilltari Wang Dexin, pati shkëmbime miqësore me pedagogët dhe studentët mbi marrëdhëniet Kinë-Shqipëri, bashkëpunimin e arsimit të lartë dhe shkëmbimet kulturore midis dy vendeve.

Në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, u zhvillua ceremonia e dhurimit të pajisjeve teknologjike mësimore nga Ambasada e Kinës në Shqipëri, për Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani"