Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Rektori i Universitetit të Elbasanit Prof. Dr. Skender Topi, mirëpriti rektorin e Universitetit të Janinës Z.Triantafyllos A.D. Albanis

Në kuadër të këtij takimi të frytshëm, mundësuar nga Ambasada Greke në Tiranë, ishte angazhimi mes dy institucioneve, për bashkëpunime afatgjata në fushat me interes të përbashkët.

Takimi mes dy rektorëve u përmbyll me dhënien  e emblemës së universitetit në shenjë falenderimi dhe bashkëpunimi reciprok.

Rektori i Universitetit të Elbasanit Prof. Dr. Skender Topi, mirëpriti rektorin e Universitetit të Janinës Z.Triantafyllos A.D. Albanis