Personeli akademik

Lista e personelit akademik të Universitetit të Elbasanit "Aleksandër Xhuvani"

Përdorni fushën e kerkimit ose filtroni sipas njësisë

 

Përdorni filtrat më poshtë për të lehtësuar kërkimin tuaj...

 

 

 • A-Z
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • I
 • J
 • K
 • L
 • M
 • N
 • O
 • P
 • Q
 • R
 • S
 • T
 • U
 • V
 • W
 • X
 • Y
 • Z
 • Ardita Todri
 • Dr.
 • Fakulteti i ekonomise
 • Departamenti i Financë- Kontabilitetit
 • Ardian Durmishi
 • Dr.
 • Fakulteti i ekonomise
 • Departamenti i Marketingut dhe Inxhinierisë
 • Ardian Tana
 • Dr.
 • Fakulteti i shkencave te edukimit
 • Qendra për Kërkim dhe Zhvillim në Edukim
 • Ardian Shingjergji
 • Prof.as.dr.
 • Fakulteti i shkencave te edukimit
 • Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve
 • Ardiana Mali
 • Prof.as.dr.
 • Fakulteti i shkencave te edukimit
 • Departamenti i Psikologjisë
 • Alda Gaspari
 • Dr.
 • Fakulteti i ekonomise
 • Departamenti i Marketingut dhe Inxhinierisë
 • Ali Mysliu
 • Doc.
 • Fakulteti i shkencave te edukimit
 • Departamenti i Edukimit Qytetar
 • Ali Turhani
 • Prof.dr.
 • Fakulteti i ekonomise
 • Departamenti i Administrim-Biznesit
 • Alisa Biçoku
 • Dr.
 • Fakulteti i shkencave te edukimit
 • Departamenti i Shkencave Sociale
 • Alketa Vangjeli
 • Prof.as.dr
 • Fakulteti i ekonomise
 • Departamenti Ekonomiksit
 • Alma Muharremi
 • Prof.as.dr
 • Fakulteti i shkencave te edukimit
 • Departamenti i Metodologjisë së Mësimdhënies
 • Altin Idrizi
 • Prof.as.dr
 • Fakulteti i ekonomise
 • Departamenti i Financë- Kontabilitetit
 • Anduena Gjevori
 • Dr.
 • Fakulteti i ekonomise
 • Departamenti i të Drejtës
 • Anila Voci/Çekrezi
 • Dr.
 • Fakulteti i ekonomise
 • Departamenti i Financë- Kontabilitetit
 • Arbër Gjeta
 • Prof.as.dr
 • Fakulteti i ekonomise
 • Departamenti i të Drejtës
 • Skënder Topi
 • Prof.dr
 • Fakulteti i shkencave mjekësore teknike
 • Departamenti i Lëndëve Klinike
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.