Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Në Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani, u zhvillua Konferenca e 2-të Ndërkombëtare me temë "Globalizimi dhe Integrimi në Edukimin Bashkëkohor"

Kjo konferencë e organizuar nga Fakulteti i Shkencave të Edukimit është kthyer tashmë në një traditë, ku mblidhen së bashku studiues nga fusha e arsimit, akademikë, drejtues dhe mësues të sistemit arsimor parauniversitar, specialistë dhe studentë.

Në fjalën e tij përshëndetëse rektori i universitetit, Prof.dr Skender Topi, theksoi rëndësinë e bashkëpunimeve në fushën e arsimit dhe rolin që ka luajtur prej vitesh ndërkombëtarizimi në rritjen e cilësisë si institucion i arsimit të lartë.

Konferenca e 2-të Ndërkombëtare me temë "Globalizimi dhe Integrimi në Edukimin Bashkëkohor"