Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Zhvillohet në Universitetin e Elbasanit ligjeratë me titull "Hebrenjtë dhe shpëtimi i tyre nga shqiptarët"

Në Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani", është zhvilluar një ligjeratë me titull "Hebrenjtë dhe shpëtimi i tyre nga shqiptarët", nga profesori i historisë së letërsisë hebreje në Universitetin Hebraik të Jeruzalemit, Z.Yitzchak Kerem.

Në ligjëratën e tij Prof.Kerem, ndau me studentët fakte historike mbi emigrimin e hebrenjve përgjatë historisë, kontributin që ka dhënë populli shqiptar për hebrenjtë gjatë Holokaustit dhe bashkëpunimi i nevojshëm, për të parandaluar apo penguar përsëritjen e gjenocidit të karakterit të përngjashëm me situatën që po zhvillohet në Ukrainë.

Zhvillohet në Universitetin e Elbasanit ligjeratë me titull "Hebrenjtë dhe shpëtimi i tyre nga shqiptarët"