Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Organizohet në Universitetin e Elbasanit, workshopi me temë "Marketingu dhe Komunikimi"

Në Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani", është zhvilluar workshopi me temë "Marketingu dhe Komunikimi", prezantuar nga Z.Edmond Kristo, menaxher dhe dr.marketingu i Zhan 92.

Në takim studentët, u prezantuan me rëndësinë që ka komunikimi në përditshmërinë tonë, në marrëdhënie me të tjerë, në fushën profesionale, njohja e teknikave të komunikimit dhe përdorimi i tyre në fushën e marketingut.

Ky takim u zhvillua në kuadër të bashkëpunimit me Bordin Këshillimor të Biznesit.