Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

Organizohet në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, ekspozita "Elbasani i viteve 1916-1918"

Bashkia Elbasan, në bashkëpunim me departamentin e gjuhësisë në Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani", ka organizuar me rastin e festimeve për “Ditën e Verës”, ekspozitën "Elbasani i viteve 1916-1918".

Përmes kësaj ekspozite me foto të rralla nga Arkivi i Vjenës (mundësuar nga Arkivi Digjital i Elbasanit), studentë, profesorë, studiues dhe qytetarë të Elbasanit, kanë mundësinë të njohin në terësi, kontributin që qytetarët Austro-Hungarezë kanë dhënë në fushën e arsimit, infrastrukturës, kulturës dhe ekonomisë, gjatë qendrimit të tyre në Elbasan.