Aktivitete në UE

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Aktivitete në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Aktivitete ne UE, UnielAktivitete në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Biblioteka ,Uniel Biblioteka

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Njoftime ,UnielNjoftime

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Punësimi në UE ,UnielPunësimi në UE

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,Uniel

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani, Kontakte ,UnielKontakte

Me shume

U organizua në Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani", Workshopi me temë "Kërkimi shkencor mes ndërkombëtarizimit dhe sfidave"

U organizua në Universitetin e Elbasanit "Aleksandër Xhuvani", Workshopi me temë "Kërkimi shkencor mes ndërkombëtarizimit dhe sfidave"

Në fjalën e tij përshëndetëse Rektori , Prof.dr. Skender Topi, theksoi rëndësinë që ka kërkimi shkencor dhe krijimi i një infrastrukture që kontribuon në zhvillimin e mëtejshëm të tij.

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Evis Kushi, në fjalën e saj, cilësoi si jashtëzakonisht të frytshëm bashkëpunimin me universitetet dhe sidomos kontributin që vetë Rektori ka dhënë, për zhvillimin e mëtejshëm të këtij bashkëpunimi, sidomos në kuadër të kërkimit shkencor. Gjithashtu, ministrja Kushi, përmendi sfidat me të cilat përballet sot arsimi i lartë dhe nevojën për ruajtjen e identiteteve të universiteteve.

Drejtoresha e Agjencisë së Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit Znj.Mirela Muça, përgëzoi personelet akademike të Universitetit të Elbasanit, të cilët u angazhuan në thirrjet për projekte si dhe shprehu gatishmërinë e AKKSHI për të asistuar personelet akademike të interesuara, në aplikimet në vijim.