Kontakte

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Zona Akademike,  Webmail ,Uniel

Outlook Mail

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Zona Akademike, Kontakte  ,Uniel

Kontakte

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Zona Akademike,  Dokumentacion ,Uniel

Dokumentacion

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Zona Akademike,  Sistemi EMS ,Uniel

Sistemi EMS

Shiko me shume

Kontakte

Për informacione, ju lutem kontaktoni elektronikisht në adresën e email:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Për suportin teknik të IT, ju lutem të kontaktoni elektronikisht në adresat e email:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Për publikime dhe njoftime, ju lutem të kontaktoni në:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Për informacione lidhur me mobilitetet Erasmus+ për personelin, ju lutem të kontaktoni në:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.