Njoftime

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,LLL Centre, Rreth nesh ,Uniel

Rreth nesh

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,LLL Centre, Modulet e trajnimit ,Uniel

Modulet e trajnimit

Me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,LLL Centre, Njoftime ,Uniel

Njoftime

Me shume

Njoftim trajnimi në kuadër të projektit TEAVET

Në kuadër të projektit TEAVET, Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” njofton se ditën e hëne ne datën 27.05.2019 në orën 12.30 do të organizoj trajnimin me temë: "Komunikim dhe menaxhim konflikti". Trajnimi do të zhvillohet në ambientet e qendrës ”Të mësuarit gjatë gjithë jetës”, biblioteka e universitetit, kati i III. Trajnimi është i hapur për mësues të ciklit 9-vjeçar dhe të mesëm.