Njoftime

Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Historiku i fakultetit ,Uniel


Historiku i fakultetit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Njësitë përbërëse ,Uniel


Njësitë përbërëse

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Programet e studimit ,Uniel


Programet e studimit

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Njoftime ,Uniel

Njoftime

Shiko me shume
Universiteti i Elbasanit Aleksandër Xhuvani,Fakulteti ekonomik, Veprimtari ,Uniel


Veprimtari

Shiko me shume

Organizohet në Universitetin e Elbasanit, takimi i katërt i koordinatorëve të projektit "From ground to the plate"

Organizohet në Universitetin e Elbasanit, takimi i katërt i koordinatorëve të projektit "From ground to the plate" i financuar nga programi Erasmus +, në të cilën Universiteti i Elbasanit është partner së bashku me universitet e tjera nga Spanja, Portugalia dhe Tunizia

“Nga toka në pjatë” (FP2G), është një projekt rinor, në kuadër të projekteve Capacity Building, i koordinuar nga Bashkia Salceda de Caselas (Spanjë), i cili u shërben të rinjve për të kuptuar parimet e qëndrueshmërisë së ushqimit, ndërsa mësojnë bazat e rritjes në një kopsht organik, përmes zhvillimit të Garden Labs, kopshte komunitare.

Organizohet në Universitetin e Elbasanit, takimi i katërt i koordinatorëve të projektit "From ground to the plate"