Kalendari i provimeve per studentet pa mature shteterore

Shkarkoni kalendarin e provimeve

Konkursi videoklipi me i mire promovues i FE

Dje ishte afati i fundit per pranimin e videoklipeve promovuese te Fakultetit Ekonomik. Ne konkurs moren pjese 3 videoklipe, te cilet mund ti shkarkoni ne linket e meposhtme. Keto videoklipe do te publikohen dhe ne faqen zyrtare te Fakultetit Ekonomik - Buletini i Fakultetit Ekonomik dhe fituesi do te shpallet me date 15 Maj, ora 12.00. Videoklip fitues do te shpallet ai videoklip qe do te marre me shume "Like". Prandaj le ta shperndajme te gjithe tek te gjithe miqte tane, por sidomos tek maturantet e shkollave te mesme, sepse ky eshte dhe qellimi kryesor i ketyre videoklipeve - promovimi i Fakultetit Ekonomik.

Read more...

Open Day - Takim me nxenesit e shkollave te mesme

Read more...

Takimi i shoqates se Alpinisteve me studentet

Shoqata e Alpinisteve te Elbasanit organizon nje takim me studentet e FE

Modeli social i Shqipërisë, leksion me ekspertë në FE

Shumë pyetje lidhur me modelin e shtetit social që po ndjek Shqipëria kanë marrë përgjigje nga shumë ekspertë të ekonomisë të pranishëm në një leksion të hapur në Fakultetin Ekonomik të universitetit ‘’Aleksander Xhuvani’’ të Elbasanit. Rexhep Mejdani, ish president, Prof. Dr. Adrian Civici, ekspert i ekonomisë, Agim Nezha ish-ambasador në BE, pedagogë dhe studentë të FE.

Në fjalën e hapjes Altin Idrizi theksoi rëndësinë e dhënies së kontributit të gjithësecilit për krijimin e modelit të shtetit social evropian. Agim Nezha, ish

Read more...