Hapet thirrja per aplikime per bursa per studente dhe staf akademik dhe administrativ ne Universitetin e Iasit ne Rumani

Ju njoftojmë se është hapur thirrja për aplikime për studentë dhe staf akademik dhe administrativ me Universitetin e Iasit në Rumani. Për më shumë informacion mbi bursat dhe numrin e mobiliteteve klikoni në linkun e mëposhtëm. Afati i fundit për aplikim është data 27 Mars 2017. Ju urojmë suksese në aplikim!

https://erasmusplus.uaic.ro/