Hapet thirrja e fundit per aplikime per bursa ne Universitetin e Iasit ne Rumani

Ju njoftojme se eshte hapur thirrja e fundit per bursa studimi per studente dhe pedagoge ne Universitetin e Iasit, Rumani. Afati i fundit per aplikimin online eshte data 20 Janar 2017. Mobilitetet fillojne me date 20 Shkurt deri me 18 Qershor 2017. Te drejten per te aplikuar e kane te gjithe studentet dhe pedagoget e UE-se. Aplikimi behet duke klikuar ne linkun e meposhtem: https://erasmusplus.uaic.ro/application-form.

Ju urojme nje Vit te Ri 2017 sa me te mbare dhe suksese ne aplikim!