Programet e Provimit te Formimit - TI MP+BSc 2016-2017

06.02.2017--Njoftohen studentet e deges "Teknologjite e Informacionit" te ciklit Master Profesional dhe Bachelor me kohe te plote dhe te pjesshme, se programet e provimit te formimit per sezonin e dimrit te vitit akademik 2016-2017 mund te shkarkohen si me poshte:

 

Ne ndihme te programit per ciklin Bachelor mund te shkarkohet edhe nje udhezues.