Kongresi i VIII Ndërkombëtar Mjekësor Multidisiplinor

Organizohet nga Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Universiteti  “Aleksander Xhuvani” - Elbasan, Qendra Spitalore “Xh.Kongoli” - Elbasan, Universiteti i Akuilës Departamenti “Shkencave Mjedisore, Jetës dhe Shëndetit ”- Itali, Fondacioni Dott. Paolo Venezia-Itali. Elbasan në datat 27-28- 29 Maj 2016.Per me shume info klikoni ketu