Modeli social i Shqipërisë, leksion me ekspertë në FE

Shumë pyetje lidhur me modelin e shtetit social që po ndjek Shqipëria kanë marrë përgjigje nga shumë ekspertë të ekonomisë të pranishëm në një leksion të hapur në Fakultetin Ekonomik të universitetit ‘’Aleksander Xhuvani’’ të Elbasanit. Rexhep Mejdani, ish president, Prof. Dr. Adrian Civici, ekspert i ekonomisë, Agim Nezha ish-ambasador në BE, pedagogë dhe studentë të FE.

Në fjalën e hapjes Altin Idrizi theksoi rëndësinë e dhënies së kontributit të gjithësecilit për krijimin e modelit të shtetit social evropian. Agim Nezha, ish

Read more...

Buletini Informativ i Fakultetit Ekonomik, Nr.1/ Janar 2017

Buletini Informativ i Fakultetit Ekonomik, Nr.1/ Janar 2017