Departamentet në fakultetin e shkencave mjekesore

  • Fakuteti i Shkencave Mjekësore Teknike është i përbërë nga tre departamente, të cilët janë:
  • Departamenti i Lëndëve Paraklinike dhe Klinike
  • Departamenti i Infiermeristikës
  • Qendra e Kërkimit dhe Zhvillimit Mjedisor e Diagnostikues

Përberja e Stafit të këtyre Departamenteve është si më poshtë:

  • Departamenti i Lëndëve Paraklinike dhe Klinike

Rustem

Celami

Prof.Asc.Dr. Shef Departamenti

Skënder

Topi

Profesor Doktor

Gazmend

Koduzi

Prof.Asc.Dr

Brunilda

Mëhilli

Doktorante

Kace

Baushi

Doktor i Shkencave

Armela

Kapaj

Doktorante

Manisa

Muçi

Mjeke Specialiste

Ylli

Aliçka

Doktorant

Blerina

Bani

Mjek Specialist

Denisa

Naqellari

Msc

 

  • Departamenti i Infiermeristikës

Elona

Gaxhja

Docent  
Shefe Departamenti

Ilia

Mazniku

Profesor Doktor

Shkëlqim

Hidri

Prof.Asc.Dr

Brunilda

Elezi

Doktor i Shkencave

Rajmonda

Hida

Master

Elona

Hasalla

Docent

Shqipe

Luta

Docent

Marsida

Duci

Master

Albana

Kreci

Master

 

 Qendra e Kërkimit dhe Zhvillimit Mjedisor e Diagnostikues

Panajot

Papa

Doktor i Shkencave Përgjegjës i Qendrës

Petrit

Biberaj

Prof.Asc.Dr

Mehdi

Agolli

Profesor Doktor

Zamira

Çabiri

Doktorante

Jonila

Çela

Mjeke Specialiste

Ilda

Taka

Master

Florenc

Piligriu

Docent

Jonida

Mustafaraj

Doktorante

 

Stafi Mbështetës i këtyre departamenteve përbëhet nga:
Lutfi Vishkulli 

Irfan Topi

Florjan Goro
Sekretaria mësimore

  • Etleva Sejdini   K/Sekretare
  • Blerina Hyra     Sekretare